Wist je dat...80% van een kennistraining binnen 7 dagen weg is...

< Terug naar Training & Coaching

E-learning 3.0

Een nieuwe manier van leren op basis van Memory Anchoring 

Wist je dat zo’n 80% van de informatie die wordt aangeboden tijdens een opleidingsprogramma, binnen zeven dagen vergeten wordt? Dit blijkt uit verschillende studies op dit gebied. Om informatie, kennis en vaardigheden beter te laten beklijven heeft Coniche daarom een samenwerkingsverband gesloten met Woonoz (spreek uit Who Knows). Woonoz heeft een e-learning oplossing ontwikkeld die een antwoord biedt op het snel vergeten van informatie. Deze technologie heet Memory Anchoring® en is gebaseerd op het meest recente onderzoek op het gebied van neurowetenschappen en in het bijzonder op de mechanismen die het geheugen regelen.

De Memory Anchoring® -methode is wereldwijd uniek omdat hij zich aanpast aan de specifieke manier waarop elke deelnemer leert, het exacte kennisniveau en het leertempo. In real time wordt een op elk individu toegesneden trainingstraject voorgesteld om zo het onthouden te optimaliseren. Woonoz Memory Anchoring® maakt het mogelijk diepgaande en duurzame kennis, vaardigheden en daarbij behorend gedrag in ieder van ons te verankeren. Toegepast op professionele training is Memory Anchoring® de ideale kosteneffectieve oplossing voor bedrijven.

Het resultaat is:

  • Verkorte instroomopleidingen tot wel 50% van de initiële trainingsperiode
  • Een borging van kennis en vaardigheden over een langere periode
  • Een verhoogde kwaliteit van het klantcontact en een verlaging van het aantal herhaalcontacten door o.a. een hoge first contact fix
  • Lagere verletkosten door flexibele inzet van trainingen per individu onafhankelijk van locatie en tijd

Coniche gebruikt de Woonoz technologie in haar eigen trainingen en kan jouw organisatie helpen om dit voor jullie trainingen in te zetten.

Wil je meer weten over memory anchoring? Neem contact met ons op. We vertellen er graag meer over.